Ladrón – Casa Rojo,

Waarschijnlijk de meest authentieke wijn van Casa Rojo, meer dan 140 jaar oude wijnranken. De wijn werd niet op houten vaten gerijpt om zo de puurheid en terroir te accentueren. Pure, volle rode wijn, passend bij wildgerechten.

 

 

Druif: Mencia
Streek: Bierzo

 

 

Torrione Petrolo,

Het uitgestrekte landgoed telt 19 hectare olijfbomen en 31Hectare wijngaard. Sinds de jaren ’80 gaat alle aandacht naar de productie van de hoogwaardige olijfolie en wijn. De Toscaanse exotische, fruitige en mondvullende wijn heeft een lichte houttoets.

 

 

Druif: Sanglovese
Streek: Toscane

 

 

Le Pinot Noir Zink,

Groot succes omwille van zijn originaliteit, namelijk de enige rode wijn die men hier kan vinden. Heel soepel, aangename fruitige aroma’s, evenwichtige structuur tussen het fruit en de aciditeit.

 

 

Druif: Pinot Noir (gekoeld)
Streek: Elzas

 

 

Sancerre Rouge Crochet,

Deze lichtrode, typische Pinot Noir van domein Jean-Marc Crochet is heel aantrekkelijk en soepel. Heeft een prachtige minerale ondertoon en zachte frisheid. Ook heel aangenaam om hem licht gekoeld te drinken.

 

 

Druif: Pinot Noir
Streek: Loire

 

 

Côtes du Rhône “Haut de Brun”,

Soepele en elegante wijn met een intense kleur en toetsen van rijpe rode vruchten. Behaalde verschillende onderscheidingen waaronder een 16 in Decanter. Rijping gedurende 18 maanden, waarvan 12 maanden in eiken vaten.

 

 

Druif: Merlot, Cabernet Sauvignon & Petit Verdot
Streek: Rhône

 

 

1 2