Bourgogne Pinot Noir Réserve

In de neus verleidt deze wijn met vers rood fruit zoals bessen en frambozen. De smaak is jong en fris, met een fijne zoet-zuur balans en de smaak van amarenekersen en bramen gevolgd door geroosterde noten. De afdronk is zijdezacht met fluwelen tannines.

 

 

 

 

Druif: Pinot Noir
Streek: Frankrijk, Bourgogne

 

Ladrón – Casa Rojo,

Waarschijnlijk de meest authentieke wijn van Casa Rojo, meer dan 140 jaar oude wijnranken. De wijn werd niet op houten vaten gerijpt om zo de puurheid en terroir te accentueren. Pure, volle rode wijn, passend bij wildgerechten.

 

 

Druif: Mencia
Streek: Bierzo

 

 

Torrione Petrolo,

Het uitgestrekte landgoed telt 19 hectare olijfbomen en 31Hectare wijngaard. Sinds de jaren ’80 gaat alle aandacht naar de productie van de hoogwaardige olijfolie en wijn. De Toscaanse exotische, fruitige en mondvullende wijn heeft een lichte houttoets.

 

 

Druif: Sanglovese
Streek: Toscane

 

 

Sancerre Rouge Crochet,

Deze lichtrode, typische Pinot Noir van domein Jean-Marc Crochet is heel aantrekkelijk en soepel. Heeft een prachtige minerale ondertoon en zachte frisheid. Ook heel aangenaam om hem licht gekoeld te drinken.

 

 

Druif: Pinot Noir
Streek: Loire

 

 

Côtes du Rhône “Haut de Brun”,

Soepele en elegante wijn met een intense kleur en toetsen van rijpe rode vruchten. Behaalde verschillende onderscheidingen waaronder een 16 in Decanter. Rijping gedurende 18 maanden, waarvan 12 maanden in eiken vaten.

 

 

Druif: Merlot, Cabernet Sauvignon & Petit Verdot
Streek: Rhône

 

 

Château de la Commanderie,

Donkerrode kleur met aroma’s van rode vruchten en kersen. Een evenwichtige en harmonieuze wijn. Een klassieker in de restaurantwereld. Nu perfect op dronk.

 

 

Druif: 75% Merlot, 20% cabernet franc & 5% cabernet sauvignon
Streek: Bordeaux

 

 

Château Croque Michotte,

Dit prachtige domein van 14Ha ligt op de grens met Pomerol, op 300m van Cheval Blanc en La Dominique. Biologische wijn, palet van zeer rijp fruit met versmolten hout. Natuurlijke aciditeit.

 

 

Druif: 75% Merlot & 25% cabernet franc
Streek: Bordeaux

 

 

1 2