Menu per tafel €38pp, enkel ‘s middags en niet op zon- en feestdagen 

Menu par table €38pp, uniquement le midi et sauf le Dimanche et jours fériés

Menu per table €38pp, only for lunch and not on Sunday and public holidays 

LUNCH MENU (NL)
(16/02 – 29/02)

Voorgerecht

Rundscarpaccio met geitenkaas & walnoten

Hoofdgerecht     

Surf & turf van hoevekip & langoustine, groentenbrochette en Hasselback aardappel

Dessert

Tiramisu “ klassiek” met Amaretto & lange vingers  
OF

Koffie

 

LUNCH MENU (EN)
(16/02 – 29/02
)

Starter

Beef carpaccio with goat cheese & walnuts

Main

Surf & turf from farm chicken & langoustine, vegetable skewer

and Hasselback potato

Dessert    

Tiramisu “classic” with Amaretto & ladyfingers

OR coffee

MENU LUNCH (FR)
(16/02- 29/02
)

Entrée

Carpaccio de bœuf au fromage chèvre et noix

Plat Principal

Surf & turf de poulet fermier & langoustine, brochette de légumes et pomme de terre Hasselback

Déssert
Tiramisu « classique » à l’Amaretto & boudoirs
 OU café ou thé