Menu per tafel €38pp, enkel ‘s middags en niet op zon- en feestdagen 

Menu par table €38pp, uniquement le midi et sauf le Dimanche et jours fériés

Menu per table €38pp, only for lunch and not on Sunday and public holidays 

LUNCH MENU (NL)
(25/04- 08/05)

Voorgerecht

Asperges op z’n Vlaams

Hoofdgerecht

Opgevulde parelhoenfilet op Normandische wijze, Calvadossaus, Haselback aardappel & tuinkers

Dessert

Eton mess met rode vruchten
OF Koffie
LUNCH MENU (EN)
(05/04 – 08/05
)

Starter

Asparagus Flemish style

Main

Stuffed guinea fowl fillet prepared in the Normandy style,
Calvados sauce, Hasselback potato & cress

Dessert

Eton Mess

OR Coffee

MENU LUNCH (FR)
(05/04 – 08/05
)

Entrée

Asperges à la Flamande 

Plat Principal

Suprême de pintade farci, façon normande, sauce au Calvados, pomme de terre Hasselback & cressonette

 Dessert

Eton Mess
OU Café