Close
  • Home
  • Menu
  • Take Away
  • Gallerij
  • Over ons
  • Contact
Close
  • Menu
  • Take Away
  • Gallerij
  • Contact
  • Over ons
Contact Registratie

Gelieve hieronder uw naam en telefoonnummer in te vullen.

Contactgegevens worden enkel gebruikt voor mogelijke contactopsporingen.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

 

Klik hier voor onze menukaartMenukaart
Cliques ici pour notre carteCarte
Click here for our menuMenu

 

 

Klik hier voor onze wijnkaartWijnkaart

 

 

  • All
  • Suggesties NL
  • Suggestions FR
  • Specials EN

Suggesties NL

1. Voorgerecht

Oesters
€18,50 / €28,90

Oesters “Fines de Claire” n°2 (6 of 10 stuks)​

Kikkerbillen
€16,50

Gefrituurde kikkerbillen, Sint-Jacobsnoot, pastinaak en boschampignons

Kalfszwezerik
€18,50

Zalf van bloemkool met gebakken kalfszwezerik en chips rode biet

2. Hoofdgerecht

Gevulde portobello
€21,50

Gevulde portobello’s met tomatensaus en puree

Mechelse koekoek
€26,50

Mechelse koekoek met rode kool, appel en bloedworst

kalfszwezerik
€36,50

Krokant gebakken kalfszwezerik (van het hart), pastinaak, bospaddenstoelen, mosterdsaus

Paling in’t groen
€34,50

Paling in’t groen​ met fietjes 

3. Dessert

Tarte Tatin
€9

Tarte Tatin met huisbereid vanille-ijs

Tiramisu
€9

Tiramisu

Suggestions FR

1. Entrées

Huîtres
€18,50 / €28,90

Huîtres “Fines de Claire” n°2​ (6 ou 10 pièces)

Cuisses de grenouille
€16,50

frites, coquille, panais et champignons forestiers

Veau frit
€18,50

Pommade de chou-fleur avec ris de veau frit et croustilles de betteraveonguent

2. Plats principaux

Portobellos farcis
€21,50

Portobellos farcis à la sauce tomate et purée

Coucou de Malines
€26,50

Coucou de Malines au chou rouge, pomme et boudin noir

Ris de veau frits
€36,50

Ris de veau frits et croustillants (du cœur), panais, champignons des bois,
sauce à la moutarde

Anguille en vert
€34,50

Anguille en vert avec des frites

3. Déssert

Tiramisu
€9

Tiramisu

Tarte Tatin
€9

Tarte Tatin à la crème glacée à la vanille maison

Specials EN

1. Starters

Oysters
€18,50 / €28,90

Oysters “Fines de Claire” n°2(6 or 10 pieces)

Deep fried frog legs
€16,50

Deep fried frog legs, scallop, parsnip and forest mushrooms

Cream from cauliflower
€18,50

Cream from cauliflower with fried veal sweetbread and beetroot chips

2. Main

Stuffed portobellos
€21,50

Stuffed portobellos with tomato sauce and mashed potatoes

Malinois cuckoo
€26,50

Malinois cuckoo with red cabbage, apple and black pudding

Crispy fried veal sweetbread
€36,50

Crispy fried veal sweetbread (from the heart) parsnip, forest mushrooms,
mustard sauce

Eel in a green sauce with fries
€34,50

Eel in a green sauce with fries

3. Dessert

Tiramisu
€9

Tiramisu

Tarte Tatin
€9

Tarte Tatin with homemade vanilla ice cream

© 2020 Cafe Rouge